Iznajmljivanje štampača i multifunkcijskih uređaja

Naša ideja je da omogućimo pristupačnost štampača

Nudimo uslugu rentiranja štampača u čiju cenu je pored odgovarajućeg uređaja uključeno održavanje i servis. Na taj način nemate investiciju u opremu (novu ili polovnu) samim tim ne brinete o amortizaciji. Smanjujete mogućnost preopterćenja ili nedovoljne iskorišćenosti uređaja i ukupni troškovi su potpuno transparentni. Mi ćemo Vam pomoći da napravite najoptimalniji izbor uređaja i prilagoditi paket Vašim potrebama kako bi opcija rentiranja uređaja bila što povoljnija.

Iznajmljivanje štampača

Iznajmljivanje štampača

Iznajmljivanje štampača i multifunkcijskih uređaja je sve popularnija i isplativija opcija. SIPA - PEN d.o.o. pored ostalih usluga nudi i opciju najma gde je u cenu pored odgovarajućeg uređaja uključeno održavanje i servis. Na taj način nemate investiciju u opremu (novu ili polovnu) samim tim ne brinete o amortizaciji. Smanjujete mogućnost preopterćenja ili nedovoljne iskorišćenosti uređaja i ukupni troškovi su potpuno transparentni. Mi ćemo Vam pomoći da napravite najoptimalniji izbor uređaja i prilagoditi paket Vašim potrebama kako bi opcija rentiranja uređaja bila što povoljnija.

Prednosti iznajmljivanja kancelarijskih štampača

Iznajmljivanjem štampača ili davanjem u zakup generalno se izbegava početni kapital potreban za kupovinu štampača. Davanje u zakup je efikasna vrsta finansiranja koja omogućava pristup najnovijoj tehnologiji u pravo vreme. Mnogo je lizing kompanija koje se bave poslovnom opremom kancelarijskih štampača. SipaPen ima ključne prednosti iznajmljivanja štampača.

Manja preduzeća zahtevaju kupovinu štampača, što je zastrašujuća investicija. Lizing ili iznajmljivanje su alternativni oblik ulaganja koji je dobar na mnogo načina u poslovnom smislu:

iznajmljivanje štampača

Budžetiranje
Preduzeća koja ne ostvaruju kratkoročne prihode obično ih zarađuju tokom dužeg perioda. Zašto biste davali toliko novca za štampače kada možete njime upravljati uz male uplate. Izjednačava plaćanje koje ulažete. Štaviše, plaćanje izvršeno u režimu zakupa ne uključuje promene kamatnih stopa. Novčani tok se može lako uporediti sa projektovanim prihodom, a profit ostvaren od iznajmljenog štampača može biti direktno vaša imovina.


Nadogradnja tehnologije
Opšte je poznata činjenica da kancelarija ili bilo koji štampač nisu poslovna imovina koja će više ceniti, već će se amortizovati pri dugim skokovima. Usluge iznajmljivanja ili iznajmljivanja štampača daju slobodu nadogradnje kancelarijske opreme. Iznajmljivanje štampača pomaže u poboljšanju tehnologije po razumnoj ceni.


Multifunkcionalnost
Sa najnovijom multifunkcionalnom tehnologijom, možete uklopiti skener, štampač, štampač u boji, faks uređaj, menadžer dokumenata, pisač PDF -a i fotokopirni uređaj. Proizvode i sadržaje možete nadograditi kada iznajmite štampač.

Saveti za kupovinu ili zakup štampača
Prvo, testirajte štampu štampačem. Pre nego što izaberete model između dva ili tri modela fotokopir mašine, nikada ne zaboravite da zatražite demonstraciju kako štampač radi. Ako je štampač u boji, zatražite kopije ili otiske unapred.
Drugo, ako je vaš zahtev 700 primeraka, ne morate da iznajmljujete poslovni ili kancelarijski štampač. Možete kupiti manju radnu površinu koja bi vas koštala manje sa naprednim funkcijama.

No Internet Connection