Jednostavno rentiranje štampača

Imate kancelariju kojoj nedostaje kvalitetan laserski štampač?

Rentirajte štampač jednim pozivom i ne mislite na troškove održavanja i servisa.

Usluga iznajmljivanja laserskih štampača u SipaPen kompaniji predstavlja uslugu koja može olakšati svakodnevno poslovanje svake moderne kancelarije. Pored toga, kupovina novog laserskog štampača ili multifunkcionalnog uređaja može predstavljati ogroman trošak.

Rentiranje laserskog štampača isplativo je na mesečnom i godišnjem nivou, jer podrazumeva mesečnu naknadu i korišćenje štampača bez dodatnih briga. Nećete brinuti o potrošnom materijalu, servisu i rezervnim delovima ukoliko do kvara dođe.

U našem asortimanu nalaze se pouzdani laserski štampači koji će podržati potrebe za štampu velike i male kancelarije. Brendovi HP, Canon i Samsung predstavljaju pouzdane saveznike u obavljanju svakodnevnog kancelarijskog posla. Pozovite nas danas i obezbedite sebi najbolji laserski štampač iz naše kvalitetne ponude.

Prednost rentiranja laserskog štampača

  • ušteda na mesečnom i godišnjem nivou
  • zamena i dopuna tonera
  • besplatan servis i zamena rezervnih delova
  • redovno održavanje štampača
  • zamena uređaja usled većeg kvara

Ukoliko dođe do većeg i ozbiljnijeg kvara rentiranog laserskog štampača, mi vas ne ostavljamo na cedilu. Istog dana dobićete zamenu uređaja kako vaš posao ne bi stao ni minut. SipaPen je vaš pouzdan partner i prijatelj u svim situacijama.


Sipa Pen® 2022. Sva prava zadržana.

No Internet Connection