Prodaja štampača i potrošnog materijala

Naša priča

Inspirisani željom da svakom klijentu pružimo samo najbolje

SipaPen je kompanija koja od 1995.godine uspešno posluje u oblasti prodaje i servisiranja laserskih štampača. U našem asortimanu nalaze se pouzdani laserski štampači koji garantuju visok kvalitet štampe u zavisnosti od potreba klijenata. Naš pristup klijentima podrazumeva konsultacije i razumevanje potreba kako bismo što bolje odgovorili na specifične zahteve svakog biznisa. Laserski štampač mora biti pouzdan, lak za korišćenje i povoljan za održavanje kako klijentu ne bi predstavljao dodatnu glavobolju.

Laserski štampači brendova HP, Canon i Samsung garantuju kvalitet štampe koja vam je neophodna. Izaberite jedan od velikog broja novih i refabrikovanih printera koji mogu zadovoljiti potrebe klijenata u bilo kojoj kancelariji. Kod nas možete izabrati modele laserskih štampača za kućnu upotrebu, veliku kancelariju ili model uređaja za kopirnice i velike štamparije.

Naš servis

Sigurno mesto za vaše štampače

Paušal servis

Renomirani brendovi laserskih štampača sa kojima radimo pružaju mogućnost da na jednostavan i efikasan način dobijete željeni kvalitet štampe. Pored laserskih štampača u prodaji su toneri široke ponude. Ukoliko bi kupovina novog laserskog štampača predstavljala veliki izdatak za vašu kompaniju, nudimo uslugu rentiranja laserskih štampača, kao i PAUŠAL SERVIS namenjen već postojećim uređajima u vašoj kancealriji.

Sipa Pen® 2022. Sva prava zadržana.

No Internet Connection